torstai 13. kesäkuuta 2013

Lähtölaskenta neuvolalääkäristä

Asiallista. Tän päiväinen neuvolalääkäri löisi kuulemma omasta puolestaan vetoa, että synnytän ennen laskettua aikaa. Itellä moinen kutina olikin taas pari päivää tässä päällä jo lääkäriä odotellessa, joten mitenkään yllättynyt en väitä olevani, mutta ilahtunut tietty. Vaikka olo ei tukala tai kummempaa muuten olekaan ja vauvaton kesänviettokin maistuu niin ehkä kuitenkin mielummin jakautumisen ottaisin ennen kuin jälkeen lasketun. Etenkin kun hienosti on pirpana kasvanut ja valmis tulemaan.

Tosi alhaalla on ipana siis tälläkin hetkellä, kiinnittynyt tai ainakin osittain ja jotakin supistusta on ollut, koska kohdunsuuta enää sentti jäljellä. Viikolla 25 sitä oli mittaajan mukaan siis 3 senttiä, 34. viikolla vähän jotakin tapahtunut ja nyt sitten sentti enää ja kohti ponnistusta matkataan vauhdilla!

Mulla on ollut itsellä vahvoilla veikkauksissa joko 39+ jotain viikko sekä 41+ jotain viikko, mutta nyt ehkä lääkärin puheiden myötä alan kallistua enemmän tänne 39:n suuntaan. Alle kuukausi siis enää!

Varmuudellahan noistakaan ei mitään ikinä voi päätellä, mutta vähän vaikutti odotuksiin lääkäripuheet nyt kuitenkin. :D Ja ainakaan mulle ei heittoa aiheuta väärin määrittynyt laskettu aika, koska sehän menee nappiin ihan itse hedelmöityksen, eikä menkkojen tai muun mukaan. Onneksi ultraäänissä siis kasvut sattu menemään "oikein".

Maalausprojekti on ihan vähän vielä kesken ja miljoona muuta juttua, mutta pikkuhiljaa. Jos juhannukseen mennessä saisi suurimman osan kaikesta kuntoon, niin ehtisi tovin lomaillakin vaan ennen uusia haasteita. Lääkäri myös muuten kehotti ehdottomasti pakkaamaan sairaalakassin valmiiksi ja sen sainkin about kuntoon pari päivää sitten. Eilinen Kättärin tutustuminen vieläpä vahvisti muutamia tarviketarpeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti