torstai 12. syyskuuta 2013

Mistä on pienet tytöt tehty?

No imetyksestä ja maidosta! Siihen meidän kummankin valveillaoloajasta kuluu yksittäisesti suurin lohkasu! Tehoimijän syöttäjänä en voi kuin ihmetellä miten maratonimettäjät ehtii edes syödä? Kai sitä oppis syömään samala, voisi tehdä itsellekin hyvää. Tyttö harvensi muutama yö takaperin myös yösyötöistä yhden pois, joten meillä eka herääminen tapahtuu nykyään vasta puoli neljältä! (Ja tuutit kiittää räjähdyspisteessä!)

Vaunulenkeistä, lastentarvikekirppiksistä ja Kampin keskuksesta! Joka päivä on jonnekin päästävä, ainakin niin kauan kuin ei vielä tarvi makuupussissa hengaavan beben tai imetyshormoneissa hikoilevan minun toppautua kelien takia. Uusin eilinen valloitus oli Pallokala poks ja tänään likka kävi Mamman kanssa hyörimässä ulkona kun mulla oli jälkitarkastus. Jonkinlaista palautumispostausta siis luvassa piakkoin!



Lyhyemmillä reissuilla matkataan reppurintaisena.



Vaippatestailusta ja pyykinpesusta! Tän viikon neuvolan 5190-tuloksen myötä päästiin säätämään "uusien" yli viisikiloisten vauvojen vaippojen parissa! Ja neidistä on myös kuoriutunut megapuklaaja ja -kuolaaja, joten vaatepyykiltäkään ei säästytä! Siis ihan kaikki pestään nykyään useemmin kuin ennen. Paljon useemmin. Samassa sängyssä kun hyöritään, niin jopa meidän liinavaatekierto on vilkastunut hurjasti...

Sosetehtailusta! Vaikka aikomuksena on panostaa myös (omg, taas tällanen ällösana!) "sormiruokailuun", innostuin kaupan superalennusten myötä myös soseuttamaan etukäteen pakkaseen ensin hedelmiä ja nyttemmin kasviksia. Tästäkin taatusti lisää myöhemmin.

Seurustelusta! Eli peilin edessä ilveilystä, ilveilystä ja ääntelystä ylipäänsä, youtuben suurikontrastisista vauvavideoista, musiikista, lauluista, loruista ja muusta.


Iltakylvyistä, hymyistä, jo ehkä jokelteluistakin parina pirteenä aamuna.



Vauvan pehmeiden tarvikkeiden päällä lojumisesta.




Ruokaohjelmista, Gossip Girlistä, mutsitreffeistä, ruuanlaitosta, lenkkeilystä, luentokurssista, potatuksesta, sylissä kakkailusta ja sitä seuraavasta vaipanvaihdosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti