sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Koulukiire ja kevät

Oonhan mä tätä kevättä fiilistellyt jokaisessa aurinkoisessa välissä tähänkin asti, mutta joskos se nyt oisi iskenyt ihan kunnolla? Eikä yhtään liian myöhään tai aikasin! Ensi viikolla vielä surkea tenttisuma luentojen ja muiden lopputöiden lomassa ja vappuviikolla onkin koulussa enää vaan jotain kertauksia ja koonteja ja muuta sälää. Sit on siinä mun tän kevään kökkimiset. Tietty tenttejä on vielä toukokuussa ja kesäkuussakin, jos pirpana pysyttelee kypsyttämössä, mutta niihin pääseekin lukemaan sit jo parvekkeelle ja pihalle.

Kalaa oon syönyt ahkerasti, kevätsiivousvimma iski viimein ja tietysti työkin verottaa aikataulua. Mitään pesänrakennusviettiä en vielä ainakaan tunnusta, mulla kun siivousinnot tulee ihan muuten vaankin puuskittain. Iloista kuitenkin, että nyt on fillarikin kesäkunnossa valmiiksi tän innostuksen myötä, oikeestaan ikkunoiden pesu tästä enää puuttuu!

Danielimme oli taas ihan into pinkeenä mukana, kun ryhdyin tämänviikkosia mahakuvia otattamaan, joten jälki on mitä on. :D

Rv 28+0
Ja tämä maha kyllä kasvaa ihan sivuillekin!
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti