tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kannusta sampanjaa...

Kohta edessä bilirubiinien tsekkaus iholta, lastenlääkärin tuomio ja mitä todennäköisimmin tänään myöhemmin kotiin! Kaikki on mennyt niin uskomattoman helposti ja ihanasti, etten ikinä ois osannut parempaa edes toivoa. Aivan järjetöntä.

Vähän hirvittää millainen hormonimyrsky kotiinpäästyä ehkä iskee, jos kaikki olot onkin nämä pari päivää jotenkin patoutunut. Ei sairaalassa ehkä niin edes ole vielä tosielämässä kiinni vaan elää eräänlaisessa harjoitusvauvakuplassa. Kissapoikia on kuitenkin kova ikävä samalla!

Mun osalta hanuri alkaa olla kuosissa, jälkivuoto muuttunut keskiverto kuukautistasolle, lihaskivut on enää sellaset tavallisen urheilusuorituksen oloiset, maha jotain rv 30-luokkaa ja ryhtilihakset kohtuu hukassa. :) Tyttö puolestaan on yllättävän kova seurustelemaan jo nappisilmineen.

Jos oma h-hetkesi on käsillä heitän ilmoille parit pikavinkit ensihätään:
- Nuku! Pidä se "synnyttämäänlähtövalmius" oikeesti ihan koko aika ja joka päivä päällä, etenkin lääkäritarkastuspäivinä, heh heh...
- Sairaalakassiin mukaan Diasporalia ja urheilujuomia (enemmän)! En oo ikinä (edes sen maratonin jälkeen) kokenut vastaavia lihasrasituskipuja!
- Syö niitä luumuja ja muita heti synnytyksestä lähtien. Itse keskityn lisäksi myös sairaalaruoka-ajoilla kuitujen syömiseen.
- Tää on niin kivaa!

2 kommenttia: