perjantai 26. heinäkuuta 2013

Yliaikakontrolli Kätilöopistolla

Kellonaikahan oli taas joku ihan lapsiperheaika, mutta kunnialla perille asti selvittiin aamuysiksi! Pissanäytteet purkkiin, tikuttelu ja eteenpäin tutkittavaksi ja kätilö otti viitisentoista minuuttia sydänkäyrää vyöllä ja "saippuoilla" mahan päältä. Tytärkin oli vielä tohon aikaan ihan unessa ja ei henkilökunta ollut oikein tyytyväinen tasaisen rauhalliseen käyrään sitten.

Välillä kävin lääkärissä ultrattavana ja ronkittavana ja palasin uuteen ottoon. Toisella yrittämällä saatiin jo riittävästi hereille pikkuneitiä ja aina liikkeitä tuntiessani pomppasi sykekin. Vaihtelut kaikenkaikkiaan olivat noin 115-150 välillä.

Lääkäri sanoi tulokasta keskikokoiseksi, eli että voi olla jo neljäkiloinenkin, mutta käteen tuntuisi vähän pienemmältä. Ilmeisesti jotain Royal Babyn kokoluokkaa täälläkin siis odotellaan. Kohdunsuu oli edelleen täysin pehmeä, mutta kiinni! Armonaikaa saatiin maanantaille asti (vaan!), joten nyt peukut ja kaikki jokapuolelta pystyyn, että valmista tulisi aiemmin! Etenkin kun suun kiinniollessa pelkällä kalvojenpuhkaisulla ei edes keinokäynnistyksestä selvittäisi!

1 kommentti:

  1. Tarkistin uudestaan tuon lasketun ajan ja hupsista mun viimeisin bingoveikkaus meni vähän pitkälle :DD Mikä lie viikon laskuvirhe mulla on ollut ;) Tsemppaan neitiä tahtomaan jo ulos!

    VastaaPoista