tiistai 15. tammikuuta 2013

Ihonhoidon päivitys



"Vanhan" baby oilin vedellessä viimosiaan budjetoin sitten Weledan raskausöljyyn. Olin kyllä jo odotuksen alkupäiviltä asti suunnitellut baby oilin paikkaajaksi kaikkien ylistämää Bio Oilia, mutta nyt kävi näin. Toi Bedtime baby oilihan mulla on vakkari-ihonhoidossa ollut jo iät ja ajat ihan muutenkin, koska ah no niin toi tuoksu vaan on jotain! Tietty nyt mahankasvun uhatessa sitä on (ehkä) kulunut (ihan muutama) tippa enemmän (ja aika usein), eli tarvekin yllätti pikemmin kuin ois kuvitellut. Weleda nyt vaan sattui hyppysiin puolivahingossa, koska kiertelin luomukemppariosastolla ihan vaan hiusvärejä tiirailemassa. (Siitä ehkä sitten huomenna lissää...)

Weledan tuoksu oli kaupassa hyvä, kotona eka levitys paha, mutta nyt kun se tässä ympärillä vähän aromoi, niin taas hyvä. Weird. Tuo mieleen jonkun (Mentholöljyn? Tiikeribalsamin? Teepuuöljyn?) vanhan tutun, mutten vaan saa päähäni minkä! Ärsyttävää! Onhan tätäkin töksöttiä toki kehuttu paljon, mutta jos kyseessä on öljy, tavoitteena ihonhoito venymisen aikaan ja ohjeena levittää 2-3 kertaa vuorokaudessa niin sanoisin, että kauheen mönkään on aika vaikea mennä? Saa nähdä kuin usein tuota sitten ehtii läträtä, vaikka onneksi totesin aika nopeaksi imeytyjäksi sentään. Yhtään jälkiä tai muutakaan mulla ei ole (ainakaan vielä). Kasvojen iho uhkasi hetken tossa pakkasilla kuivahtaa, mutta sekin pelastettiin parissa päivässä ahkeralla perusvoitelulla ihan vaan. (Ilokseni kuulin myös, että Weledalta löytyy myös ihan varta vasten öljy siihen välilihan valmisteluun. Joku rypsiöljy ois tuntunut ehkä jokseenkin karulta.)

Koulun penkki kutsui pitkällä ekalla päivällä eilenissä ja "kivaa" oli. Yllätin itseni sillä, miten sujuvaa paikallaan istuminen sittenkin oli. Ehkä tää kevät tässä meneekin. Mieli liikuntahurjastelemaan ois kova, mutta tää päivä sujuu vielä koulu+työ -arjen merkeissä.

Muuan päivä yritin muuten myös uutta veroprosenttia selvitelläkseni tutustua Kelan sivujen tarjontaan ja laskureihin moisten ennakointien suhteen. Voi todeta, että opintotuki + tulorajat + useampi duuni + vaihtuva opiskelupaikka esimerkiksi on aika aloittelijan yhtälö vasta, vaikka sitäkin on joskus pähkäilty ja kiroiltu. Kai se on vaan pakko antautua Kela- tätien ja setien laskelmien armoille sitten aikanaan, hope for the best ja unohtaa paras kaverini Google tässä asiassa. Oisin vaan halunnut tietää jotain vähän aiemmin ja ihan itse sen oisin voinut laskeskella jos ois annettu tarkat termit.

Loppukevennyksenä vielä huono kuva, jota ei ollut tarkoitus julkaistakaan, mutta sattui toi yks linssilude taas paikalle sopivasti. Eli tämä on siis kissa-kuva, jossa vaan ihan sattumalta on sivuosassa äitiysfarkut ekan kerran lähdössä tositoimiin.

 
(Ja hei jos teillä on jotain aihepiiriä, mistä en oo kirjottanu vaikka pitäis / voisin kirjottaa niin vinkatkaahan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti