torstai 10. tammikuuta 2013

Operaatio kesto

Ookoo. Alan ymmärtää vauvakamahamstraajia (ihan vähän). Kolmen vapaapäiväni ajankäyttösaldo nettikirppareilla alkaa varmaan ylittää ajan, jota oon niillä viettänyt yhteensä ikinä koskaan aiemmin. (Se nyt ei tosin vielä oo ihan hirveän paljon kylläkään. Onneks!) Eniten mua sinne on vetänyt kestovaipat nyttemmin, kun hoksasin, että niitä sieltä hyvin löytyy, kun taas kirpparilta ei. Ei ainakaan näiltä omilta lähikirppareilta. Kirpparilta löytyy ehkä vaatteita taas helpommalla.

Alku vaippa-puolesta oli hankalaa ja vei aikaa, mutta onneksi tätä intoa nyt löytyy sittenkin jostain. (Hyvää keskittymistä taas vaan kouluun ens viikosta lähtien, kun esim. kestovaipat kiinnostas ehkä vähän enemmän!) No aika aikaa kutakin, ja tosissani yritän nyt ottaa irti kaiken siitä, että juuri nyt sattuu kiinnostamaan. Jos vaikka ihan kyllästyn ja väsähdän vielä mahan kasvaessa niin ainakin joku pohjatieto ja -taito olisi jo.

Tän hetkinen kiinnostukseni on suurin taskuvaippoihin. Tosin AIO:ja (all in oneja) on kertynyt jo vähän, enimmäkseen ihan pikkukokoina vain. Myös yksi kuorivaippa ja lisäimuja, eli imeviä täytteitä kuori- tai taskuvaippoihin. Taskut mun korvaan vaan kuulostaa parhaalta toimiva/helppo -yhdistelmänä. Moni myös niistä ohellani eniten tykkää. Mies tuossa jo uhosi, että vaipat pitäisi kyllä uutena ostaa, mutta mun kukkaro ja pää ei kyllä kestä 20 euroa yhteen vaippaan laittaa jotenkin millään! Tietysti ehkä jos ihan joku supersöpö ja kaunis löytyisi. Plussana taskuvaipoista voi myös sanoa, että mun mielestä niistä juuri löytyy kivoimmat ulkonäöt! :D

Manducamme saapui myös ja yritin sitä kissan kanssa testailla. Hetken onnistuinkin, mutta sitten mokoma kyllästyi ja hyppäsi pois. :) Nyt tein lupauksen, että hankinnat saa hetkiseksi suosiolla jäädä! (Katsella toki saa.) Täytyy alkaa budjetoida vaunujakin varten, koska alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että niitä emme edes käytettynä löydä mistään.

Olo on mitä mainioin muuten! Niinkuin plääninä oli oon nää vapaat vetänyt hyvää treeniä kaikin puolin ja monipuolisesti! Ruokahalu on ollut vähän kadoksissa, mutta kaipa se sieltä palailee. Toissailtana kävin juoksemassa ja onnistui oikein hyvin vielä ainakin toi puoli tuntia! Ei tullut mitään aiemmasta poikkeavia tuntemuksia. Juoksuhousujen vyötärö tosin ei kyllä mahan päällä pysynyt enää millään ja ajoittain olo oli keskivartalon osalta vähän... öö... pomppivahko? Oon kyllä kaikissa treeneissä koittanut keskittyä erityisen hyvään keskivartalonhallintaan, eli ilmeisesti toi pomppivuus on vaan ihan lisääntynytta ja ulos pullahtanutta mahamassaa. (Eli ei lihasten toimimattomuutta!) :D Pitkien vatsalihasten tietentahtoista jännittelyä oon ainoastaan alkanut jotenkin luonnostaan vähän välttämään, vaikka en kyllä myöskään ole tutkaillut joko ne on erkaantuneet ollenkaan. (Pidemmälle päästessäni teen kyllä kattavammat tekstit erikseen eri lajeista ja mitä oon havainnut hyväksi ja huonoksi... Ootellaan nyt jos noita vaivoja ja mahaa alkaisi enemmän tulla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti