maanantai 2. joulukuuta 2013

Vaippa-arvonnan voittaja(t)!

Jee jee jee arvonta suoritettu (ja kiinteitä maisteltu jo yli viikon verran)!

Koskapas olin viikonloppuna vähän jo jouluhövelillä tuulella, päätin kaikkien (kahden) osallistujan ansaitsevan palkinnot! Eli siistimis-, pakkaus- ja muut hommelit on täällä käsillä ja voittajillekin on jo mailit lähteneet ilmoitettuihin osoitteisiin, eli tarkkailkaahan postianne, jotta saan kirjotettua ihan liveosoitteet muhkeiden kirjeiden päälle! :) (Kaksi vaippaa saa aina kepeästi pakattua kirjeeksi, mutta kolmen kanssa alkaa olla jo haastetta, etenkin kun noissa on kiinteää imua ja vielä kuorikin mukana!)

Näpsyllä väkästarrojen putsaus langanpätkistä, karvoista, yleisestä nöftästä, nukanpoistajalle ei noissa vaipoissa työmaata ollutkaan nyt ja mittanauhalla väännetään tietty postin rajojen mukaiset maksimikokoiset kirjepakkaukset!

Ensimmäisen osallistujan vauva oli arvonnan aikoihin 6-viikkoinen, eli nyt siis jo noin 2-kuukautinen, joten sinne suuntaa virallista arvonta-pakettia vastaavaa setti M-kokoisena! Koska vaipat menee osallistumisen tarinoinnin mukaan yökäyttöön, lienee kivempi etteivät ne liian pienet ole, jotta imuakin mahtuisi taskuun riittävästi! (Meille jää itselle sitten vielä pari M:ää omaan kiertoon ja L:t jo häämöttää...)

Ja toinen osallistuja odottelee vauvaa vasta saapuvaksi, joten alkuperäisen arvonnan S-kokoiset suuntaavat sinne! Nuo kun saattavat passata jo heti syntymästä asti, hiukan riippuen tietty vauvan syntymäkaliiberista. :)

Onnea voittajille ja menestystä vaippailussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti