tiistai 2. huhtikuuta 2013

Neuvolan laaja by lääkäri

Sokeritulokset lopullisuudessaan olivat siis 4,9 - 8,6 - 6,5. Vähän yllätyin, koska ekan tunnin aikana oli väsy- sun muita fiiliksiä, niin olisin kuvitellut korkeamman piikin siihen. (Okei, oli tietty aamu, ei mun pirtein aika muutenkaan.) Toisaalta vikaa näytettä ennen mulle tuli jo yhtä iso näläntunne kuin oli aamulla ennen sokerilientäkin ollut, joten sitä arvoa taas oisin luullut matalammaksi. Mutta sama se, hyvä tulos ja puhtailla papruilla mennään. Kyllä mä vähän kummastelen jos tää paino nyt jatkaa meininkiään ihan päättymättömän tuntusesti. Ei voi rääkkiliikunnan ihan pieni keventäminen vaikuttaa näin paljoa näin nopeessa ajassa? Vai voiko?

Pitkään lätistiin mukavia kivan lääkäritädin kanssa ja siinäpä se melkein hela hoito olikin. Puheenaiheet oli oikeestaan aika pitkälti samanlaiset kuin hoitajallakin sillon jokunen viikko sitten. Tietty nyt olin yksikseni liikenteessä ja mies töissä. SF-mitta oli venähtänyt jo 25:een senttiin ja luukut oli kiinni, eli eiköhän tyyppi vielä muutaman viikon sisällä pysy. Sykettä jouduttiin metsästelemään yllättävän pitkään, kun hyörintä mahassa oli sitä luokkaa. Se kun sitten löyty niin alkokin huikeat monottelut heti toisella kyljellä!

Muuten tää päivä onkin mennyt jossain kummassa post-pääsiäis-väsymyksessä. Unettomuus seurana yhä edelleen ja en malta odottaa yötä ja nukkumaanmenoa, josko tänään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti