torstai 20. kesäkuuta 2013

Täällä alkaa näyttää tältä


Oma lapsuus tulee mieleen! Vähän harmittaa, etten oikein tajunnut sellasta ennen - jälkeen -kuvaa ottaa ollenkaan, mutta tosiaan siis ihan lakatusta, kulahtaneesta puusta lähdettiin liikkeelle (millanen mullakin on ipanana ollut) ja tässä lopputulema.
Kassi pakattuna! Ehtishän sen ehkä h-hetkelläkin vielä, mutta jos nyt joutuisi vaikka suorilta jaloilta neuvolasta lähtöön niin oisi helpompi Miehen tai muun tuoda kun kaikki astmalääkkeet ja valikoidut vaatteet jo valmiina.
Vaippa-section, tuskinpa vaan tulee tän näkösenä pysymään, mutta sentään edes tässä nys ikuistettuna!





Pienimmät.




Vähän isommat. Isoimmat on vielä erikseen laatikossa talventuloa odottelemassa.
Innokkaat odottajat.




Ja sit tää yks joka luulee vissiin että kaikki on häntä varten? (Niitä vaippoja ei taas oo hetkeen tarvinnu harkita, vaikka hirveesti kiinnostaisi kokeilla! Saa nähdä tilannetta loppukesästä sitten, kun mustasukkasuus iskee. :( )






7 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta ja etenkin valmiilta! Huomasin, että sullakin on kestovaippoja kaapissa. Millasia määriä sulla on noita varattuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy myöntää että todennäkösesti ihan liikaa! :D Innostuin niitä nettihuutamaan aika alkuvaiheessa jo, joten pikkuhiljaa on karttunut. Mutta toisaalta aina mielummin liika, kuin liian vähän jos alkaa pyykkääminen nyppiä?

      Mulla on ihan alkuvaiheelle Imse Vimsen kuoria (14!) ja villiksiä 3-4 (yhet vähän vaiheessa) ja Imsen sisäkuoria (reilu 30) ja harsoja pinot. Kakkosvaiheeseen sitten lisäksi Bambino Mion sisäimuja ja kuoria, sekalaisia all in oneja (Imse Vimse, Popolini, Muksut, Kushies ainakin, ehkä joku 20-30 yhteensä), ja jonkun verran sekalaisia taskuja ja imuja. Noilla siis koitetaan mennä mieleiseksi osoittatuvalla kombolla mahdollisimman isoksi asti ja sitten (liikkumisen ja kasvun myötä) siirtyä lähinnä vaan taskuihin / aioihin, joita on jonkun verran jo myös siirtymävaiheeseen hommattuna. Varmaan joutuu niihin vielä satsaamaan talvella kunhan vähän pääsee kokeilemaan mitkä toimii meidän pirpanalla ja mistä itsekin tykkää.

      Uutena en ole kaupasta ostanut kuin harsoja ja yhet villahahtuvat, eli kaikki muu (jopa kaupanpäällisinä tungettuja kuivaliinoja myöten!) on kirpparilta ja huuto.netistä, tosin sieltä moni käyttämättöminä tai lähes löydettyjä. Eli etua on kyllä ollut siitä, että hyvissä ajoin olin liikenteessä...

      Millaset läjät sulta löytyy?

      Poista
    2. Täällä ollaan varauduttu kälyltä ostetuilla bunGeniuksen taskuvaipoilla, joita on 8kpl lisäimuineen. Näillä meinataan mennä periaatteessa koko vaippaikä, jos ja kun osoittautuvat käytössä toivotunlaisiksi :) Suosituksia sadellut toi, mutta tilataan lisää sitten vasta kun ollaan päästy molemmat kokeilemaan kestoilua in action.

      Lisäksi saatu ystävältä alkukokeiluun Muumi kestoja, muistaakseni 6-7kpl, joissa ohut kuori tarroilla ja sisälle froteeta ja pöksyä..

      Poista
    3. Noita Bumgeniuksia moni ainaskin kehuu! Mulla taitaa olla niitä yksi testiksi. :) Muumeista on oo kummempaa kuullut, mutta toki HOKin putiikeissa niihin törmännyt... Just huusin vaippapyykkikorin ja hain teepuuöljyt Ruohonjuuren tarjouksesta hajujen varalle. :D

      Poista
  2. Meillä kanssa kissa testas kaikki vempaimet ennen vauvan tuloa :D

    Sitten kun tultiin synnäriltä ja neiti laitettiin omaan sänkyynsä niin hetken päästä kissa oli sinne hyppäämässä. Pysähtyi kuitenkin horjumaan pinnasängyn kaiteelle semmonen "mikä toi on ja mitä se tekee MUN sängyssä"-ilme naamallaan ja lähti äkkiä pois.
    Sen jälkeen ei ole kissa vauvan sänkyyn edes yrittänyt :)

    VastaaPoista
  3. Ainiin: oliko muuten kova homma tuon syöttiksen kunnostaminen? Meillä on just semmonen rupunen kulahtanut puun värinen, mutta jotenkin tuntuu, että siinä on niin paljon pieniä koloja, että hiominen ja maalaaminen olisi valtava homma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilen ettei meillä mitään isoja ongelmia vauva-kissat -trion kanssa tule, vaan käy about just samoin! Tää linssiluteempi vaan niin heti ilmasee kaikesta vähästäkin mieltään noilla sopimattomilla pissoilla! Ei oikein tiedä, että onko parempi estää pääsy pedeille ja matoille sun muille vai antaa sen mennä ja ottaa omaksei reviirikseen? (Toisen aremman veljen puolesta pelkään oikeastaan enemmän, kun se on fiksumpi ja rauhallisempi, mutta tosiaan tosi arka, eli jos se jotenkin masentuu vauvan tulosta niin mitä asialle voi tehdä?)

      Tästä kissa-asiastahan saisi ihan oman postauksensa muuten...

      Eikä ihan mahdoton homma ollut tuo syöttis... Hioin sitä lakkausta himmeäksi, huuhtaisin ja pyyhkäisin ja Helmi -kalustemaalasin yhteensä kolme kerrosta. Ikävintä oli, kun koitti saada niin siistiä jälkeä kuin mahdollista ja en tosiaan mikään kärsivällisin mahdollinen maalari ole!

      Poista