maanantai 19. marraskuuta 2012

Näillä mennään

Terveiset raskausviikolta seitsemän! Oireita ei edelleenkään. Mitä nyt toissailtana itkunauroin nettikeskustelulle putkeen noin kaksi tuntia. Unikin on onneksi alkanut paremmin maistua. Vähän valikoiden kylläkin, koska pirteä kyllä olisin jos tarve siihen löytyy, mutta halutessani voin nukahtaa suurin piirtein minne vain ja milloin vain.

Ruokahalut, tissit, lonkka- ja selkäkivut ja muu on pysynyt ihan ennallaan. Ehkä kasvoilla saattaa havaita halutessaan jotain mystistä raskauden hehkua. Eli ilmeisesti veri kiertää ihan vauhdilla tässä kehossa.

Viime viikolla, tiistaina, eli 5+2, tein vielä Clearbluen digitestin, jonka tulosruutu näytti 3+ eli viikot olisi sen mukaan ainakin ihan oikein laskeskeltu. Ja miksei olisi, sen verran vimmattuja mun ovulaatiokivut kyllä on, että ei niistä juuri voi erehtyä. Muistan sen tuskaisen sunnuntai-illan tuopillisen ääressä kun särkylääkkeet sitten kuitenkin oli unohtunu kotiin.

Alkuraskauden ultraäänitsekki on varattu meille tänään ja viikon päästä sinne päästään. Vähän alkoi hirvittää, että mitä jos sieltä sykettä ei löydykään. Mutta eipähän sille sitten mitään mahda, kivempi tietää sekin sitten mielummin aiemmin kuin myöhemmin.

Koitan piakkoin raportoida myös ravintoaineista sun muista tän hetkisistä päivänpolttavista kaupallisista hankinnoista ja nautinnoista!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti