keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Raskauskalenterilinkkejä

Näitähän on netti pullollaan ja pilvin pimein, mutta listaan tähän kaikki, joilla itse olen ottanut nyt tavaksi vierailla aina uuden viikon alkaessa. Ovat jotenkin konkreettisimpia ja mun maun mukaisia.

Suomenkieliset
Raskauskiekko (Vaatii rekisteröitymisen, mutta kannattaa, tarkkoja mittoja sun muuta jännää)
Libero (Piirretyt kuvat, lyhyet simppelit tekstit örkinkehityksestä)

Ulkkarit
I am pregnant (Makeet aidot kuvat, kehitystä, oireita)
BBC (Kuvat, kehitys, oireet, vinkit, koko perussetti)
Babycenter (Samaa kuin yllä, mutta isoa plussaa videoista! (Miinusta kökkömainoksista.))

Saa toki vinkata, jos joku muu vielä menee ylitse noiden. :)

4 kommenttia:

  1. Olen kuullut kehuja WomanLogista, johon saa ostettua "raskausosion". Saa ainakin Androidille. Ajattelin testailla sitä sitten kun lopetan hormonaalisen ehkäisyn.

    VastaaPoista
  2. On mulla kännylläkin muuten Pregnancy assistant ja Pregly ilmaisina, kun en noita maksullisia harrasta. (Sen verran paljon kuitenkin koneella notkun...) Hedelmöittymisvaiheeseen suosittelen muuten Fertility Friendiä! Itse käytin sitä meinaan ehkäisymielessä hetken. :)

    VastaaPoista
  3. Oletko kuullut sellaisesta, johon voisi merkitä liikuntakerrat + nämä naiseusasiat (ei ole pakko olla raskauden seurantaa vielä)? :) Aloitin kuntosalilla käynnin ja kiinnostaisi jokin systeemi/sivusto mihin voisi merkitä kaikki samaan paikkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista saiko Fertility Friendiin treenejä merkattua mutta siellä ainakin naiseuspuolesta oli sitten kaikki! Ite laitan treenit Heiaheiahan jatai Kiloklubiin. Eka eräänlainen"treenifacebook" ja jälkimmäinen enempi painonhallintaa sit. Luulis että ainakin maksullisista kiertokalentereista löytäs ihan mitä vaan..? :)

      Poista