keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kädet löytyi!

(Ihan ekaksi maininta, että päivittelin hieman vielä mieleen nousseita asioita tuohon imetys- ja lypsytekstiin, enimmäkseen lypsy- ja pullosyöttöjen osalta.)

Ja sitten asiaan.

Meillä oli 3-kuukautisneuvola kaksine piikkeineen ja rotavahvisteineen noin kaksi viikkoa sitten. Rotasta muuten tuli tällä kertaa yhdeksi yöksi ja yhdeksi päiväksi sekä mulle, että Tirpalle ripulintyyppistä oirehdintaa. Yksi yö meni multa ihan lörinäksi, kun Tirppa väänsi kahdet yökakat. Itse se ei siittä ollut moksiskaan, mutta mä en niiden vaippahulinoiden jälkeen saanut unta, joten yö oli tooooosi pätkittäinen ja lyhyt (omalla tavallaan piinallisen pitkä pyöriä valveilla). Lisäksi mulla kiersi ja väänsi mahassa myös seuraavana päivänä tuosta yöstä. Mun pitää oikeesti oikeesti lopettaa kynsienpureskelu, etten imuroi tulevaisuudessa jokaista vauvapöpöä ittelleni!

Mutta siis, neuvolassa kädet eivät vielä olleet löytyneet, mutta samana iltana niitä hieman jo ihailtiin ja seuraavana päivänä, päikkäreiden jälkeen hetken treenillä itsenäinen tarttuminen onnistui! Edelleen se vaatii hieman keskittymistä ja suuntaaminen on haparoivaa, mutta koko ajan kehittyy!

Tirppa tarttuu 
(Staring: Enni 3 kuukautta ja 4 päivää & Kättärin Libero-Kärpänen)

Tuo Kärpänen on meillä "Kärpänen Seniori", koska se on ollut ihan Tirpan suosikki ja kirpparilta löydettiin ilmeisesti sen edeltävää sukupolvea edustava, hieman eri värinen kärpänen, joka siis on luonnollisesti Kärpänen Juniori. Joku noita taitaa perhosiksikin sanoa, mutta meillä ne nyt on kärpäsiä... Ja huomatkaa muuten vaatetuksen värityksen Halloween-teema!


1 kommentti:

  1. Kiva kun laitat videoita välillä, on hän suloinen kyllä :)

    VastaaPoista