lauantai 24. elokuuta 2013

Haastavaa

Buzzminton yllätti miut täysin kysymys-vastaus-haasteella, joten kiitos siitä hänelle! Ihan hyvääkin tekee pienen hiljaisuuden jälkeen tällainen herättely blogin pariin. Tirppa sai mun yli viikon takaisen röhäisen kesäflunssanpoikasen toissa viikolla ja nenää on nyt suihkuteltu ja niistelty sitten jo kolmasosa tyttöparan elämäntaipaleesta! Nyt on onneksi helpottanut ja pirteenä jaksoi neiti kyllä koko pöpön hoidella pois, kun ei kuumettakaan vissiin missään vaiheessa ollut. Miehelle järjestin yllätysvarpajaiset tälle iltaa, jonne hänet saateltiin pari tuntia sitten ja Tirppa koisii edelleen vaunuissa tolta reissulta, kun koko päiväsajan valvoi. Taisi pistää tää viikonloppu vähän jalkaa vipattamaan hänelläkin!

Tässä kuitenkin säännöt haastetuille:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait.
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin.
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle.
4. Valitse viisi blogia joilla on alle 100 lukijaa ja haasta kirjoittajat jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
Omat vastaukseni Buzzmintonin muotoilemiin kyssäreihin tulevat täsä:

1. Oudoin uni jonka muistat ?
Raskausaika ja jotkin lääkkeet mut on saaneet näkemään elämäni ihmeellisimmät unet, mutta tietysti nyt ei mitään ihan supereintä tule tähän hätään mieleen. Yleensä oudoimmissa sitten sattuu ja tapahtuu samassa unessa niin paljon kaikkea toisiinsa liittymättömiä juttuja, jolloin kokonaisuudesta tulee jos mahdollista vielä niitä yksittäisiä juttujakin absurdimpi ääneen kerrottuna! Ainakin oon joskus unessa suudellut Jyrki Kataisen kanssa!

2. Kappale, joka saa kyyneleet silmiin ?
Normaalisti yksittäistä sellaista ei olekaan, vaan riippuu aina täysin fiiliksen herkkyydestä. Raskausaikana, sairaalassa ja heti kotiuduttua kyllä melkein biisi kuin biisi sai vedet silmiin, jopa USAn kansallislaulu.

3. Surullisin muistosi ?
Kaipa tähän on pakko muistella hetkeä eräänä tiistai-iltana, kun isän työkaverit olivat ulko-ovella kukkapuskan kanssa kertomassa isäni kuolleen duunin virkistysretkellä veritulppaan. Vaikka hyvin hataralta tuo muisto enää tuntuukin, kun yli 13 vuotta siitä on aikaa jo!

4. Mitä olisit jälkikäteen mietittynä halunnut tehdä eritavoin ?  
Voi montakin pienempää ja suurempaa juttua! Mutta näillä mennään, virheet kasvattavat tai jotain.

5. Lähestytkö helposti uusia ihmisiä ?  
Yleensä lähestyn, etenkin jos on joku yhteys, jonka takia lähestyä. Tosin on niitä erakkohetkiäkin, kun ei oikeesti voisi vähempää kiinnostaa.

6. Ensimmäinen englanninkielinen sanonta tms, joka tulee mieleesi ?  
No hard feelings. Meinasin kirjottaa jotain tollasta tohon 3. kohtaan! :)
 
7. 3 parasta asiaa tältä vuodelta ?
Synnytys ja vauva-aika ehdottomasti! Ja varmasti oma mies ja läheiset sitten kolmantena. Raskausajassa (eli koko seitsemässä ekassa kuukaudessa) kun ei sinällään mitään parasta todellakaan ollut! No oli se sentään ihan jees, kuinka pitkään pystyin normaalisti touhuamaan kaiken ja kuinka tsemppi päällä onnistuin pysymään lopun... Että kaipa se raskaus sittenkin voisi kuulua näihin...?
 
8. Oletko tyytyväinen omaan nimeesi ? Jos et, mikä olisi oma valintasi ?  
Olen, vaikken ehkä nuorempana ollut. Toisen nimen (Kaarina) olisi vanhemmat voineet erikoisemmaksi valita, ja äitini on harmitellutkin vähän, etteivät päätyneet antamaan erästä suvussamme pitkään kulkenutta nimeä. Mutta sinällään mulla ei asialla ole niin väliä. Voisihan tuon vaihtaa, jos siihen ei tyytyväinen olisi!
 
9. Uskotko yliluonnollisiin asioihin ?  
En aikuisten oikeesti, mut kuten ehkä blogista on ilmi käynyt (sukupuoli, syntymisaika, yms. "ennustelut") niin silleen aikuisten leikisti tykkään niitä pallotella puheissani ja mielessäni. Ja tietty sit zombit, vampyyrit ja sellaset kuolleet elävät on aika kammottavia, jos niitä olis on.
 
10. Hetki, jota kaipaat viime vuodelta ?  
 Alkuraskauden "sekoaminen" noin yleensä. Ei sellasta samanlaista, ees jos joskus lisää lapsia siunaantuu, tuu koskaan enää kokemaan!
 
11. Missä haluaisit asua, jos saisit päättää ?
Helsingin keskustassa luonnon ympäröimänä puisessa omakotitalossa edullisesti ilman kohtuutonta vaivannäköä hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä kaikkia itselle tärkeitä ihmisiä! :D

Ja omat kysymykseni haastetuille kuuluvat näin:

 1. Mitä kuuluu? Mikä fiilis? Missä olet, minkä päällä istut?
2. Kolme juttua, joita sun "pitäisi" olla mielummin tällä hetkellä tekemässä?
3. Mitä katsoit tai näit viimeksi "livenä" telkkarista (eli dvd-levyjä, Netflixiä, tms. ei lasketa)? Seuraatko samaa säännöllisesti, vai miksi sitä satuit katselemaan? Oliko jees?
4. Minne lähtisit tältä istumalta mieluiten matkalle? Siis niinkun että ois just tää vuorokaudenaika, sää, vuodenaika, yms...
5. Mikä omassa kielenkäytössäsi ärsyttää itseäsi eniten?
6. Mitä hyvää teit viimeksi ja miksi tai kenelle se oli juuri hyvää? Seurasiko siitä sulle jotain hyvää?
7. Onko krapula luova, kauhea vai rento olotila? Milloin olet potenut elämäsi kaameimman kankkusen? Oliko sen arvoista?
8. Minkä etunimen (saa mainita useemmankin) kokisit aivan täysin itsellesi sopimattomaksi? Miksei sopisi?
9. Saatko yleensä kaiken minkä haluat? Jos saat, mitä haluat tällä hetkellä eniten? Jos et, mikä on isoin asia omasta mielestäsi, mitä et ole saanut?
10. Kumpi oli ensin muna vai kana? Jos puu kaatuu metsässä, eikä kukaan tai mikään ole paikalla (teoreettisesti siis, ei muuten olisi mahdollista) niin kuuluuko siitä ääni? Vieläkö on villihevosia?
11. Jos saat nimetä yhden ainoan blogin lemppariblogiksesi, mikä se on? Jos saat nimetä yhden lempparibloggarin, kuka se on?

Ja haastan täten:
Erika ja Helistellen
SS ja Hyvä voittaa (Heti sit kun joskus jaksat, oot toipunu ja vauvakupla hellittää, ONNEA!! :)
Kafi ja Kahvia mustana (Ihan sama, et onkin vähän enemmän lukijoita, ku 100, halun lukee sun vastaukset silti!)
Veera ja Mammavaara!
ja
Sapa Pieces of us

Tää postaus on nyt muuten sit kursittu kasaan kolmessa erässä! Että pahoittelut jos tuli sekava tai jotain.

4 kommenttia:

  1. Huippuvastaukset, nauroin ääneen ainakin jyrki kataiselle ja usan kansallislaululle :D

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos kunniasta, olen tosi otettu muistamisesta :>

    Nyt on pikkaisen kiire mutta katson jos ehtisin vastailla näihin jollain lailla! Se mitä PITÄISI olla tekemässä on aina kaikkein vaikeinta: nyt tehdä töitä, opiskella (päntätä kieliä), soitella hankalia asiakaspalvelu-related puheluita.. blergh. Ehtisikin katsella jotain, uutiset pyörii taustalla, muuten tsekkasin pari epiä Orange is the new Blackia ja nukahdin kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää pitäisi-juttua siis heitin sulle!
      Orange is the new blackia on moni kehunut, mutta eipä vaikuta sit ihan täydellisen mukaansatempaavalta!

      Poista