keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusi lempihedelmäni banaani

Meiän jääkaapin on valloittaneet niin sanotut nopeat välipalat! Banaanit, pähkinät, Valion Profeel -juomat (Näissä on pilli, voi juoda jopa kyljellään imuttaessa! Niin siis jos joku on paikalla hakemassa tällasen jääkaapista...), kahvi, kahvi ja kahvi. Oikeestaan kaikki, mikä ei vaadi kuorimista, sekottelua tai etenkään lämmitystä jatai lämpimänä nauttimista! (No kahvi nyt poikkeuksena.) Oon nimittäin jotenkin onnistunut viime aikoina rytmittämään päiväni siten (tai Tirppa on), että aina kun tyttö nukkuu ollaan jossain ulkomaailmassa liikenteessä ja tietysti kotoillessa sitten hereillä. Nyt nukkuu tuplarengasliinassa rinnalla, joten hetken kahvittelu- ja datailurauha on taattu, vaikka kuuma tuleekin. Aamuisin etenkin pirpana viihtyy hyvinkin sitterissä, matolla tai sängyllä aamupalan ajan, mutta välillä iskee jokin syliapina vaihe ja pulassa olisin ilman liinaa ja Manducaa!

Manducalla on kerran jo käyty keskustailemassa ja piakkoin oisi aikomuksena laittaa aparaatti (tai lähinnä Tirpan hermot sen suhteen) tositestiin ja suunnata jollekin ahtaalle kirppikselle, jossa vaunut olisi kokonaan haittana. Tosin totesi tuo mies jo niin arkisesta, kuin Forumista Kamppiin reitistäkin (sisäteitse, ne pikkuliukuporras"töyssyt" tiiättehän?) että sujui tuhottomasti nopeemmin repulla kuin mitä vaunuilla olisi. Vaunut sen sijaan on nyt olleet ahkerassa vaunulenkkikäytössä, ihan oon lihakset saanu jumiin ja rakon jalkaan parissa päivässä!


Reilun viikon on myös vedetty välillä pumppu- ja pullotreenejä koko perheen voimin! Enköhän mä parin viikon päästä yhdelle luennolle viikossa onnistu livahtamaan!

Kissatkin on olleet ihan unelmia vauvan kanssa, vaikka tietysti vähän aiempaa vähemmälle huomiolle ovat jääneet. Ei sopimatonta pissan pissaa, suhtautuvat vauvaan aikalailla kuin ilmaan, mitä nyt välillä vähän päätä käyvät ohimennen nuuhkaisemassa. Fiksuja karvavauvoja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti