maanantai 25. maaliskuuta 2013

Isyyspakkaus

Synttärilahjontaisyyspakkaus tulikin kokoiltua pitkän ajan kuluessa. Silti ihan kaikki ei ajoissa ehtinyt (kiitti Italia*), mutta päätin silti paketin jo "myöntää" "hakijalle". Neuvolan jälkeen eteisessä odotti siis ilmoitus:



Testasin kirjettäni muutamalla muulla henkilöllä ennen h-hetkeä ja hyvin se sujui! Haastavin osuus olikin "kirjeen saapuminen", kun molemmilla oli vapaapäivä ja yhteisillä ovenavauksilla sekä lähdimme neuvolaan aamulla, että sieltä saavuimme. Edellisiltana siis sniikkasin kirjeen saapumisvalmiina kuoressaan eteiseen piiloon hyllylle, mutta eikös mies mokoma sen neuvolaan lähtiessä bongannut! Onneksi jätti kuitenkin kotiin odottamaan avattavaksi myöhemmin. Seuraava jännäysmomentti olikin muistaako se sen vielä takasin päin tullessa ja muisti! Hetken jouduin toisia aamukahveja keitellen vielä jännäilemään, kun mokoma päätti imuroida ennen kirjeen avaamista... Toivottu häh-olotila saavutettiin kuitenkin mitä makoisimmin kirjeen avaushetkellä (oli muuten omassa ilmeessä pitelemistä, vaikka ihan niskassa en hönkimässä ollutkaan). Kuitenkin kysymyksin "mistä tää kirje on tullu", seuraavan edistysaskeleen "mistä sä tän kirjeen oot saanu" ja pienen ahaan jälkeen löytyi itse pakkaus vaatekomerostani niinkuin ilmoituskin lupaili. :D



Paketin sisällöistä ja hienosta pakkaustavasta en sitten tietenkään ollut valmiiksi tajunnut kuvia ottaa, joten nämä on nyt osa avattuja, osa ei, mutta kukin osio oli tuossa päällystetyssä banaanilaatikossa siis sievästi sellofaanilla eroteltuina, nyöritettyinä ja pienillä saatelappusilla ohjeistettuna. Ja itse pakkauksessakin oli avaamishetkellä vielä narut ympärillä. Nippa nappa myöhästyneet NHL-sukat saapuivatkin oikeassa postissa sopivasti juuri samaisena päivänä, mutta Juventuksia odottelen edelleen.* Puuttuvista tuotteista oli kuitenkin noissa saatekorteissa kuvat "toimitetaan myöhemmin" -teksteillä.


Ruokinta
Luomumaidonkorvikejauhe (Ruohonjuuresta hain)
Kiekkoleijonien Ainu -tuttipullo (Sokos)
Nippu Name itin harsoja (Name it)
Juventuksen ruokalappu (Täältä, mutten suosittele :D)


Treenit ja uni
Kiekkoleijonien Ainu ensipupu (Sokos)
Leijona-Reinot (samanlaiset kuin miehelle entuudestaan, toki minikoossa siis ja käytettynäkin vielä) (Huuto.netistä, taitaa olla tällä hetkellä jopa Reinokaupasta loppu uudet)


Ihonhoito
Bebanthen, Lansinoh, D-vitamiinitipat, Parasupot, sinkkivoide, talkki, vauvaöljy, pesuneste, shampoo (Yliopiston Apteekki)



Kulttuuri ja kehitys
Muumipeikko ja pyrstötähti -dvd (Klassikko omasta lapsuudesta!)
PMMP:n Puuhevonen CD
Mauri Kunnaksen Urheilukirja
Where's Waldo -tehtäväkirjakokoelma (Miehelle klassikko lapsuudesta ja ovat näitä ratkoneet netissä tyttärensäkin kanssa jo, eli nyt löytyy myös itse kirjat.)
(Kaikki CD-on)


Sairaala survivor kit
2 x puolen litran Gatorade
Cola-energiajuoma
Puolen litran shampanja
(K-supermarketti ja Alko, tadaa)


Vaatetus
Angry Birds drop birds not bombs -haalari (Tarjoustalo)
Born in 2013 -body (Name it)
I <3 dad -body (Name it, tosin näitä näkyy ihan vastaavina muuallakin)
Jokereiden body (Jokerit Team Store, tosin tää piti etukäteen tilata mailitse Hartwallin infopisteelle haettavaksi, koska peleissä en käynyt, niissä oon nähnyt ihan livemyynnissäkin)
Kiekkoleijonien body ja sukat (Leijonakauppa)
Minnesota Wildin sukat tulokkaan ja miehen koossa (Täältä, toimitusaika tasan 4 viikkoa)


Ruuanlaitto
Juventuksen pannuhanska ja -lappu -setti (Se sama schaisseliini)
Godfather jättikahvimuki (Levykauppa X)
Essu miehen pelinumerolla (Täällä painatettu, toimitus viikossa)

Ja niin. Nämähän ei mitenkään päin ajateltuna täytä mitään erityisiä tarpeita, mutta ehkä saan anteeksi, kun kaikki muu tähän mennessä on ollut niin käytettyä. :) Itse synttärilahjana oli Sopranosia dvd:inä ja liput Isyyspakkaus-näytelmään tälleen sopivasti. :D Ja niin, toki paketista voi päätellä, että täällä päässä pappa on enempi tai vähempi urheiluhullu. Vähemmän urheilijalle kannattaa siis soveltaa muita ideoita jos omaa pakkaustaan haluaa kasailla. Mulla oli helppo homma!


 Tuollaiset kirjat kiikutti vielä äitini meille viime viikolla odottelemaan ja vieressä ne Minnesotan sukat, jotka pari tuntia pakkauksen myöntämisestä myöhästyivät. :)


* Juventus-kamojen toimitusta odottelen edelleen. Tilaukseni lähti tammikuun puolessa välissä ja reilu viikko sitten aloin tivailemaan sen perään italiaanoilta. Ai ei oo maksettu vai? No täs on kuittia mailista ja otetta tililtä, että kyllä on, saiskos perille? Ai kato, niinpä ootkin, no halutko tuotteet vai rahat takas? No tuotteet nyt tänne vaan, kiitos. Joo, no katellaan onko niitä meillä vielä, haluatko silti? Ainakin näyttäs nettikaupassa olevan samat yhä myynnissä, että jospa nyt vaan pistäsitte pakettiin. Joo no on meillä, mutta toimituksessa kyllä voi sitten kestää tovi, haluatko silti? Jos ottasin riskin, että oon niin onnekas et ne joskus perille tulee, että shipatkaapas nyt jo ja vähän äkkiä. Tulos jää nähtäväksi. Mutta tähänastinen toimitusaika siis kaksi kuukautta, yhden viikon and counting...

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä innostun tällasista aina... Ja liikaakin! :D

      Poista
  2. Hieno idea! Voi kun itekin olisi jotain tollasta keksinyt :)

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hei! Mä kans täällä väsäilen isyyspakkausta ja mietin, että mistä oot saanu tulostettua ton kelan lapun? Tietty siihen pitää niitä muuttaa, mutta mistä oot ton pohjan saanu? Kiitokset avusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mä ihan itse sen Wordilla taiteilin mallina ihan tavis Kelan kirjeet. Eihän se ihan täydellisen aitoa vastaa (mm. se viivakoodi puuttuu) mutta pääasia oli että läpi menee muutaman minuutin! :)

      Poista