maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uudet kujeet

20+6
21+0
Hienosti näistä kuvista näkyy tuo mahan "suunta", kun etuviistokuvassa möhö on paljon pienemmän näköinen, mitä sivuprofiili puolestaan antaa ymmärtää! Ihan täysiä etukumaria (esim. tuolilla istuessa reisien päällä "lepäilyä" kun kädet tekee lattianrajassa jotain) oon alkanut jo välttää, kun niistä tulee oikeesti aika tukala olo.

Viikonloppuna taas tavara-arsenaali lisääntyi hieman saamisin, mutta myös Kampin keskuksen Kampituspäivien innostuksilla. Liityin myös Name itin kantikseksi siitä huolimatta, että ensireaktio myyjän kysyessä oli "ai mitä mitä minäkö, täähän on joku lastenvaateliike". Nyt on sitten kuitenkin taas uusi muovilipare lompsassa. Ehkä mä noista etukorteistani vielä joku päivä jotakin hyödyn oikeestikin, vaikka ihan aikuisten oikeesti edukkaimmaksi myönnän itteni osalta perus Plussan ja S-Edun (ja opiskelijakortin jos se lasketaan).

Isompana hankintana tuli perjantaina päräytettyä viimein jo kauan suunnittelemani kamera. Aikeena oli jokin järkkärin ja pokkarin välimaasto, mutta ihan "järkkäriin" kai sitten päädyin. Tuo kai on tossa lauseessa siksi, että oon aikoinani filmijärkkärillä kuvaillut ja on tää nykynen digimeininki mun makuun järkkärilläkin aikamoisen automatisoitua. Toki kiva vaan. Ja hienoja kuvia tuolla saa, sehän se tässä on pääasia! Tulisi kevät niin oisi kiva ulkonakin enemmän kuvailla! Pitäisi myös noi kaikki vaatehankinnat jotenkin kuvailla talteen ja tännekin, kun kameraintoa nyt riittää.

Takatalvi yllätti, mutta juoksu kyllä kulkee onneksi edelleen (älkääpäs vaan kertoko sille fysioterapeutille sit!). Nniin ja nyt ollaan muuten sit ihan mun omienkin oletusten mukaan jo yli puolenvälin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti