tiistai 16. heinäkuuta 2013

Muistelua ja kaipausta

Muistattekos tämän (jos ikinä rv10+ turvotusmassukuvia nyt julkaisinkaan..?)?


Aika lystikästä. Tässä vertailua rv 39+6 kolmen päivän takaa... Jännintä tässä on yhtäkkiä huomata, etten oikeestaan edes muista millaista elämä ilman tätä möykkyä on ja oli? Se kun sivuttain on kapeampi kuin leveyssuunnassa, lattialta voi nostaa tavaran ilman tuen ottamista tai pääsee oikeesti kyykkyyn? Vaikka vessareissuja en älyttömäksi ongelmaksi ole kokenut missään vaiheessa raskautta, niin täytyy kuitenkin myöntää että odotan innolla mun omia "yhden varikkokäynnin yöunia" myöskin! Puhumattakaan närästyksen (etenkin yöllisen) loppumisesta, josta en ikinä oo eläessäni kärsinyt, paitsi viime marraskuusta tähän päivään asti jopa päivittäin. Ja juokseminen, maksalaatikko ja terassiskumppa, täältä tullaan! :)


Kunhan tiedän kuinka pitkään tässä vielä paisutellaan, väännän kyllä jonkun hienon kollaasin näistä kaikista viikkokuvista! (Alkupuoliskon kollaasi löytyykin jo viikolta 20.)

Tänään olisi iltasella sitten se 38 viikon ja 2 päivän raja hedelmöityksestä ylittymässä, mutta pahoin pelkään, ettei mitään kummempia käänteitä ole odotettavissa! Ajattelin jo kirjoitella yleistä ja isompaa fyysisten muutosten postausta täällä, mutta huomenna on viimeinen neuvola, joten jätänkin siihen, jotta saadaan jotain virallisia lukemia! Lisäksi mulla on ilmeisesti vähän taipumusta koittaa tehdä jotain pieniä ennakkosuunnitelmia kullekin päivälle, koska sillon pirpanalla on edes sellanen leikillinen mahdollisuus tulla "yllärinä". Eihän se muuten tule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti