maanantai 22. heinäkuuta 2013

Rapuja ja leijonia

Tänään oli sitten vika neuvola ja se ja "ne ihan vikat" (you wish?) vauvarojushoppailut päälle sai kyllä aikaan niin levottoman olon, ettei rajaa. Jotain painetta tuolla alhaalla tuntuu erilailla kun ennen (ehkä) ja Kampissa vyöryessäni bussiin tuntui vasemmassa nivusessa joku supernopea kipeähkö kramppi. 
 Olikohan se nyt sellanen? Siis the Kipeä Supistus?
Iltaisin ei saa unta ja aamusin ei nukuta enää, että siinäkin mielessä voisin ihan hyvin mielummin valvoa sitten vaikka vauvan kanssa kuin ilman.

Loppuisi nyt se Royal Babyn ponnistelukin säädylliseen aikaan, ettei enää tarvisi senkään syyn vuoksi täällä pidätellä. Aika karmivaa jotenkin ajatella, että kaikki tolleen kyttäisi omaa tilannetta jopa ulkomaita myöten ja Twitterissä ja mitä vielä. Toisaalta kaipa nuo sellaseen on erilailla tottuneet, ettei tunnu niin oudolta. Muutenkin vaikuttaa ihan vaan Euroopan sisällä olevan hyvin vaihtelevia käytäntöjä näissä synnytysjutuissa, ketä sinne mukaan otetaan ja miksi. Ja sitten palava kysymys: Tuleeko niiden vauvasta rapu vai leijona? Meillä alkaa olla aika selvä peli sen suhteen.

Sentään alleviivasi Tädin Sijainen mulle Kättärin yliaikakontrollin ajanvarausnumeron neuvolakortista. Jos sattuisi vaikka, ettei huomenna satukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti