perjantai 5. heinäkuuta 2013

Omat bingoveikkaukset

Tästä viikonlopustahan alkaakin nyt Babybingon kolmen päivän helminauha, mutta sori vaan tytöt, Matkahuollollekin tuli luvattua, että vielä maanantai-iltana oisin vastaanottamassa vaunulähetyksestä puuttuneita kolleja kotona illalla. Lisäksi Miehen tyttö on meillä täyspäiväsesti ensi viikkoon, joten siinäkin hyvä syy pidättäytyä turhista synnytyksistä vielä tän viikonlopun yli! Ja yksi neuvolakäyntikin on vielä sovittuna ensi keskiviikoksi.

Jotenkin siis ajatukset ja odotukset rauhoittuneet ja voi jopa olla, että tällä hetkellä lähdön iskiessä tulisi vielä oloja "EI VIELÄ" ja "mitä jäi tekemättä". :D Toisaalta tässä oisi kyllä alkuillaksi ohjelmassa parin tunnin leffateatterissa istuskelu, mikäs oisi sen parempi aika päästellä vähän lapsivesiä ilmoille?

Mun omat tän hetkiset veikkaukset on 39+4/5, ensi to ja pe. ja viikon peräset siitä 40+4/5 (en yhtään osaa nimetä miksi mulla nämä +4/5 päivät on jotenkin vahvoilla?). Ihan pikkasen mielessä myös kummittelee tuo "ensisynnyttäjän tilastokeskiarvo" 40+8, eli 41+1, eli maanantai 22.7., vaikka ei tässä ihan tilastojen mukaan ole kyllä menty missään muussakaan asiassa! Eli ehkä se "eka leijonahoroskoopillinen" tiistai 23.7., jonne asti lupailin raskauden alkuaikoina venyttää, nousee tuotakin paremmille sijoille. Toisaalta päivät lasketun ajan tienoillakaan ei varmasti jätä oloa kylmäksi, vaan oireita tarkkaillaan herkeämättä. (Etenkin kun laskettu siis on ihan ovulaation mukaan laskettu, eikä sikäli aiheuta tilastopoikkeamia.)

Jostain syystä oletan, että ekat selkeät tapahtumat koittaa tosi aikasin aamulla tai sitten päivällä. Mun sisäinen kello kun herättää mut aamuisin tälläkin hetkellä kello 4-6 välillä (ja välillä, kuten tänään, on ihan mahdotonta saada uudestaan unta, vaikka väsyttäisi kuinka), joten siinä olisi hyvä sauma myös levänneelle pirpanalle aloittaa ulostautumisprojekti aamutuimaan. Päiväsaika taas on vahvoilla ihan vaan siinä mielessä, että onnistun itse jollakin toiminnalla edesauttamaan tapahtumia. Eilen kävelyt eivät supistuksia aikaan saaneet, mutta sen sijaan vaunujen kanssa puuhastelu kotona illalla sai päivän ekat keilapalloilut! Eli ei näissä ole ainakaan vielä mitään logiikkaa, mutta ehkä sitten viikon päästä!

Mun mittaveikkaukset, ja tietysti TYTÖLLE, ovat sitten puolestaan vähän tuosta lopullisesta synttäristä riippuen 3600-3800 grammaa ja 50 senttiä. Jotta tässä sitä sitten vaan odotellaan.

Ja tästähän pääsee vielä muutkin bingoamaan (jos vaikka se eka veikkaus ei nappiin osunutkaan...)! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti