perjantai 12. heinäkuuta 2013

Yhdessä kasassa viikonloppuun

Ihan tulin vaan infoamaan bingoajia (ja muitakin), että vakaasti yhdessä kasassa ollaan. Menkkajomotukset on tänään olleet tähänastisia runsaammat, mutta muuten ei mitään uutta meidän auringon alla. Jumppapallon päällä keinuttelut dataillessa pistää ehkä vähän puhtia noihin jomotuksiin, ja liian vähäinen juominen ja runsas kävely saanut jalat turpoamaan. Mikä ihmeen laskettu aika ylihuomenna? :D

Tänään hain vielä hieman viime hetkellä 75-senttisen jumppapallon työpöydän ääreen tuoliksi ja hivenen synnytystäkin varten. Vanha, ruma, liian pieni ja epäkäytännöllisen kiiltävämateriaalinen palloni hukkui noin pari muuttoa sitten jonnekin (en kyllä myönnä heittäneeni sitä pois, se on vaan hukkunut!) ja nyt sain paremman tilalle. Mattapinta ei kerää heti lattialta limaisena kaikkea moskaa puoleensa, vaalea väri vieläpä peittelee niitä kissankarvoja joita se kuitenkin edes vähän kerää ja isompi koko mahdollistaa tän tuolina käyttämisen. En tajua millä ohjeella aikoinaan sen pienemmän hankin? Olin kai salilla ihastunut juuri siihen kokoon treeneissä, mutta mun kilometrikoiville istumiseen se oli kyllä liian lättänä! Katsotaan jos pallokeinuttelut saisi edistystä viikonloppuna aikaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ku sää et "valita" vaan tulee sellai olo et sä oot tyytyväinen oloos vaikka tietenki se alkaa pikkuhiljaa tuntuu tukalalta. :) sun blogii on kiva lukee ku tulee hyvä mieli aina, varsinki jos meinaa itellä masentaa! :) innilla odottelen taas kuulumisia ja toivottavasti kohta vauvauutisia! Hurrjasti tsemmppiä sinne!(:

    VastaaPoista
  2. En tiiä mistä johtuu, mut kun eipä mulla ees mikään ihan supertukala olo ole, enkä tiiä voiko se tästä enää sellaseksi näin lyhyessä ajassa muuttuakaan! :D Suurin tukaluus on pään sisäistä, kun ottaa päähän, ettei kaikkeen normihelposti vaan pysty!

    VastaaPoista