torstai 27. joulukuuta 2012

Mätivinkki myöhässä

No siinä meni joulut ja ruuat, vaikka kyllä tänäänkin vähän vielä samalla meiningillä mennään... Ainoo ero tietty, että kaupat auki taas ja varmaan pitäs tota junioripuolta käytättää alkavia alennusmyyntejä kurkkimassa. Itelläkin muutama oma hankinta, jotka täysin unohtuivat tossa joululahjahässäkässä, kun mietti vaan muiden kaipauksia... :D

Tietäskö tänne eksynyt joku Bola-korun todellisesta luonteesta? Onko siittä oikeesti hyötyä ja iloa lapselle? Ja ei ihan kohtuutonta häiriötä mulle? (Tai sillekään?) Itse en todellakaan oo mikään melun tai taustamölyn ystävä, joten vähän tuntuu höhlältä moinen... Mutta sit taas toisaalta jos se ei blokkaa täysin kaikkea muuta ääntä niin mikäs siinä. Mielummin kuitenkin haluisin örkin kuulevan mun äänen kuin jonkun tuomiopäivän kilinän jostain korusta... Mut saahan sen toisaalta pois kaulastakin! Kattelin Bebesissä ihan alussa sellasta sydämenmuotosta, mutta sitten kun olisin käynyt ostamassa, niin oli juuri se loppu. Ja ne pallot on mun mielestä rumia. Nyt vois sit miettiä, että tilaisiko jostain vaiko ei. Ja on hassua aatella, että alkaa tilaaminen ollakin jo ajankohtasta kuulon kannalta, vaikka sillon ekaa kertaa katellessa tuntu että tähän hetkeen on ikuisuus! :D Apua jos tää aika kesään menee yhtä nopeesti...

Joululahjoja örkille tuli ensitutti ja Sophie kirahvi.
Ensimmäistä noista toivoisin tietty, ettei käyttämään jouduttaiskaan. Itse söin tuttia tosi myöhään (siis muistan hämärästi tutinsyöntiajat!!) ja mun hampaita ja purentaa on nuorena myös oiottu joku 6-7 vuotta ainakin... En vanno, että näillä kahdella olis yhteyttä keskenään, mutta öö silti. Lisäksi oon lukion MLL:n hoitsuaikoina kerran vahtinut 1-1,5 vuotiasta poikaa (siis yhden kesän tiivisti hoidin, ja se kasvoi siinä välissä, eli ei ollu mikään ikäheitto toi... :P), joka ei tuttia syöny ollenkaan ja oli helppoa!! Sellasta yrittäen sitten itellekin... :)

No mut oli tällanen pikavisiitti tää väliin... Nyt alan tilata jääkaappipakastinta ja meen syömään miehen ja tyttöpuolen puristamat applarit ja syömään aamupalat. Ja jos sitä johkin hikirääkkiinki pääsis tänään ja shoppaa tosiaan, ettei ihan ahteri puudu tähän lojumiseen!!

Ainiin! Jos sen mätivinkinkin heittäisi, kun otsikkokin lupailee... Eli itse törmäsin keskusteluforkalla mädinkuumennusvinkkiin listerian peloissa. Ite oon aika vapaamielisesti syönyt tuoretta raakaa, mutta mätihän nyt tyypillisesti tulee pakasteista ja ei ehkä ihan tuoretta ole, joten sitä mäkin kitsastelin... Heitin kattilaan sen mitä tarvin ja sekottelin ja lämmitin höyryäväksi. Sormella koklailin välillä ja kun oli sen verran kuumaa että sormea poltti, otin pois, annoin seistä ja jäähtyä ja valmista tarjottavaksi pöpöttömänä! Maku ja koostumus ei ainakaan mun mielestä muuttunut... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti