torstai 6. joulukuuta 2012

Valokuvatorstai - Kolmiodraama

Ehdin nippanappa myöhästyä virallisesta osuudesta, mutta mun mielestä idea oli niin hianonhiano ja kuvani starat niin supereita, joten julkaisen silti laiskasti myöhässä. :) Vinkatkaa vaan jos tän saa osallistuvaksi enää mitenkään.

Mahaahan mulla ei tosiaan vielä ton vertaa ole!! Saan kuitenkin pullistamalla aika vakuuttavan esityksen aikaiseksi, joten se sallittakoon taiteen nimissä. Varsinkin kun otoksessa Danielimme juuri puskee tuota otollisinta kohtaa vasten sattumalta! Olin ottamassa tossa pöydällä kuvaa ihan muusta, mutta kissapojumme päätti että nyt on herkkä hetki ja saapui paikalle mönkimään, heittäytymään, puskemaan ja kehräämään. Yllänikin siis ihan yövaatteet, koska aamu oli. :D Muokattuhan kuvaa ei ole mitenkään, a) en osaa ja b) vaikka osaisin ei meillä ole Painttia kummempia ohjelmia. Kokoa muutin (Paintilla).

Kolmantena pyöränä tähtenä kuvassa esiintyy siis toinen karvavauvoistamme. Filosofisena otoksena tämä on nääs niin koskettava, kun minä ehkä ainoana tiedän kuvassa olevan mitään draamaa. Daniel ei ainakaan, enkä usko että örkkikään mahassa vielä moisesta tietää. Toivottavasti tietysti suuremmilta ongelmilta (allergia, astma) vältyttäisiin mahdollisimman pitkään ja elomme kesän jälkeen jatkuisi harmonisesti. Danielin tuntien draamaa on kuitenkin taatusti luvassa, se on sellanen rinsessa. Onneksi toi sen velipoika on se fiksumpi ja rauhallisempi, vaikka herkkis kyllä omalla tavallaan hänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti