torstai 13. joulukuuta 2012

Paljon sekalaista asiaa

Astmani takia mulla oli jo tänään, kaksi viikkoa ekan terveydenhoitajan* jälkeen, terveyskeskus*lääkärin visiitti. (Huomatkaa miten taitavasti mä väistelen tota neuvvolaa!! Sen ois tohon virkkeeseenki voinu tunkea kaksi kertaa! Nyt korvattu tähdellä merkityillä sanoilla. Tällaiseen saatte nyt siis tottua.)

Kiva nuori nördepoika oli toi lääkäri ja ihan tietäväisen oloinen kyllä, vaikka vähän joutu tietoja tietokoneen ruudulta kertailemaankin... Peffiarvot, joita oon pari viikkoa puhallellu, kelpas sille ja näillä mennään millä tähänkin asti. Sanoi, että Heinixiä saisin kyllä syödä, mutta nyt sitten jää mulle pähkäily, että haluanko. Onko se niin tarpeellista? Ehkä säästelen tonne keväämmälle, kun alkaa kunnon pölykausi ja örkkikin on jo oleellisimmat vähän pidemmälle kehittänyt. Alkuun sen poisjätöstä kyllä kärsin, lähinnä iho-oireina, mutta tuntuu että olisivat tasoittuneet. Toisaalta joudun kyllä tiheästi suihkimaan avaavaakin nenäsuihketta nyt, kun tuntuu että hoitava ei piisaa... Huoh. Vakkarikäytössä siis Pulmicort 2 x 200 aamuin illoin, Ventoline ahdistaessa, Nasofan nassuun ja Lecrolynit silmiin.

Maksa-arvot, jotka kävin toissapäivänä antamassa olivat hyvät niinkuin ajattelinkin olevan. Testata nyt halusin (kun sai) ja koska alkuun oli tosi nihkeää kutinaa kämmenissä ja jalkapohjissa. Etenkin iltasin ja peseytymisen jälkeen saattoi ihan sietämätön kutituskohtaus iskeä. Ihan kauhea tunne, kun se raapiminen ei auta yhtään, melkeinpä tekee kipeetä ja kutittaa niin että kipeetä tekee. Onneksi ei moista ole about viikkoon ainakaan enää näkynyt. Eli ehkä se oli joku mun weirdo alkuvaiheiden oire, joka tasoittu tässä "normioireidin tavallisesti tasoittuvassa vaiheessa". Eli mullakin ehkä jopa joku oire sitten ollu!

Seuraava (ja eka kunnallinen) ultra-aika on tän vuoden vikana päivänä! Kärsimättömänä (ja työvuorojen järjestelyinnossa) soittelin lähetteeni perään ja vasta tänään oli aika määritettykin. Ihana, että tän vuoden puolella päästään, niin voi sitten rauhassa juhlistaa uudenvuoden aattona myös ekan kolmanneksen päättymistä ja varmemmille vesille siirtymistä.

Toinen varmempaa oloa tuova uutinen on kohdun paisuminen! Toissailtana huomasin häpyluun yläpuolella sen jo tuntuvan. Vähän niinkun luu jatkuisi vähän pehmeämpänä luun yläpuolelle. :) Nopeasti tuo vaikuttaa kasvavan, kun sitten jo eilen peilaillessa hoksasin, että katsoa jos osaa niin se myöskin näkyy. Eli mulla melkein on jo vauvamaha! :D Selittää vähän tota mahan kasvua muutenkin, koska täytyyhän niiden tiellä olleiden osien jonnekin siirtyä ja nousta, kun vie toi örkin pesä niiltä tilaa. Noh, sitä kunnon mahaa jännätessä... Toivottavasti antaa odottaa, että pääsis ainakin talvitakkikauden yli rauhassa. :D

Muuta yleistä: 
Tomaatti & mozzarella -kombo on jotenkin tosi omnom tällä hetkellä (ja etenkin vaalee leipä / ciabatta / tms.).
Spinningissä on alkanut varpaat puutua huomattavasti herkemmin mitä normaalisti (harkitsen klossien siirtoa edemmäs).
Öisin on tajuton jano mutta samanaikasesti kaikki mitä juo tulee hetimiten ulos (saa miettiä mitä tää tekee nukahtamiselle).
Tänään koklasin ekan kerran Shiva Rean mamma-jooga dvd:tä (ei oo edelleenkään mun laji, mutta kyllä tuli vetreempi olo ja pitää koittaa saada säännölliseksi toiminnaksi toi kehonhuoltokin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti