maanantai 31. joulukuuta 2012

Niskapoimu-ultra

Noniin, pikasesti telkkarin ääreltä nyt ensimmäisen kunnallisen ultran kuulumiset!

Mehän jäätiin väärällä bussipysäkillä pois ja hortoiltiin tuolla super-liukkailla tovi ylimäärästä, mutta onneks oltiin sellasta varattukin... On muuten kaukana toi Kättäri. Haluan vaihtaa Naikkarille! 12 minuuttia oli sitten kättärin ultra-aika myöhässä. (Noh, vaan onneks, ei sitä ees huomannu, kun oli niin vilskettä odotusaulassa...) Verinäytteen onnistuin kuitenkin labrassa annetamaan jo ennen tota varattua aikaa kun huijasin et olin käyny jo ultrassa just... :D Oishan ne ehkä ottanu muutenki mut pelasin sit vaan varman päälle. Otti niin päähän se perjantain turha reissu Mariaan, niin kostin tälleen sit.


(Siis mullehan oli neuvolassa sanottu ihan selkeesti, että veret voi käydä antamassa annettuina aikarajoina ihan ite ja perjantaina tsemppasin itteni ennen töitä Marian labraan. Siellä parin kymmenen minuutin odottelun jälkeen sanottiin, et ottavat Kätilöopistolla samalla kun on ultra. Ultrakutsussa taas ei mitään tällasesta ollut mainittu, joten laskin yhteen 1+1 ja totesin, että joutuisin uudestaan jonottelee sitten tänään... Ja äkkiä halusin tuolta pois vuoden vaihdetta viettämään, joten siksi tällanen kieroilu. Joka toimi. Piste)

No asiaan silti. Örkki oli huikean villi ja vikkelä! Vilkutteli, potki, hyppi, kuperkeikkaili, kiemurteli ja kaikkea ihan koko ultrausajan. Niinpä olikin hoitsulla ihan ongelmia napata kuvia niitä mittojen ottoja varten, kun koko aika toinen hyöri vaan. (Monta kertaa just kun oli kuvaa nappaamassa niin örkki polkas just vauhdit seinämästä ja lennähti toiseen päähän mökkiään...) Mahan päältä (jee!) vaan tehtiin koko juttu tällä kertaa ja vissiin hyvin näky? Kyllä se hoitsu sano, että jos ei jotain saada niin sit alakautta, mutta hyvin sai kun vähän käänteli ja örkkikin siellä vänkyröity ihan ittekseen. Vessassa käskettiin käydä jo ilmottautuessa. Olin ihan ihmeissäni miten hyvin se kaiken ihon ja lihaksen ja muun alta sieltä saattokaan näkyä niin hyvin! Ja taas alko hulluna naurattaa alkuun. (Sekä mua että miestä.) Se alku varsinkin oli varsinaisen kokoilun aikaa, kun ihan ekaksi näytti että isopäinen lapsemme siellä ihan tarkotuksella meitä ruudulta katsoo ja molemmin räpylöin vilkuttaa... Itseasiassa se näytti hyppivää ja vääntelehtivää ihmistä enemmän joko


Pingulta

tai

Alfred J. Kvakilta
Et silleen. Paitsi isopäisemmältä.

Hoitajasta kyllä negiskommenttiä, kun se vaan oli jotenki vähän nihkee, vaikka kyllä naureskelikin meidän kanssa, mut miehen kans molemmat vähän sitä ihmeteltiin... Ois varmaan halunnu olla jo jossain pippaloimassa tai sit vaan vähän perushuumorintajuton henkilö... Kaikki oli kunnossa vissiin kuitenkin, kun ei se kummempaa siitä sanonut... Pää-perä pituus oli 58 milliä, reisiluu 6, mutta muita ei kertonutkaan. Tai sanoi se sen pituuden suoristuneenakin (sekin saatiin kun toinen venyttäyty välillä) mut sitä en enää muistakaan! Istukan sijainti ei varmuudella näkynyt. Niskaturvotustahan tässä varsinaisesti käytiin mittailemassa, mutta siitä se ei kyllä sanonut sanaakaan. Jotain tuloksia tosin lähetetään vielä postitsekin...

Kuvissa me maallikot erotettiin itse (mun muistini mukaan) ainakin kädet, jalat, kallo, silmät, kasvojen profiilia, leuat, suun aukomista, kasvojen koskettelua (tai mitä lie peukun imemistä), selkäranka, luita, napanuora, jalat ristissä, istukkaa ja virtsarakko (siis mun).) En nyt muista jos vielä muuta erityistä! Mielellään ois katellu sen touhuja enemmänkin... Lähinnä mua liikutte eniten se liikehdintä. Noi stillikuvat ultrastahan on jotain ihan höpöä... Ei mikään ihme, jos niistä ei mitään irti saakaan, kyllä toi pitäs ihan liveliikkeessä nähdä että kiksit saa irti. :)

Mulla ei silleen stressiä ollutkaan tästä, kun kaikki niin hyvin sujunu, mutta super-iloista oli että nyt sain lasketun ajan ovulaation mukaseksi!!! Jihaa!!! Koko vissiin vastas jopa 12+2, vaikka siis 12+1 menossa, koska näin täti kirjotteli meidän korttiin. Ei tarvi nyt tästä eteenpäin mun enää ilmotella ja ajatella kahta eri päivää, kun ollaan neuvolalaisten kanssa samaa mieltä.


Ja loppuun kuvasatoa.





Ja toisella odottajalla näin neuvolakortissa keltaset kuoret! Onko niitä eri värisiä? Minkä värisiä? Mäkin haluun keltasen!! (Meillä on vaaleenvihree siis...)

1 kommentti:

  1. Vähän myöhässä kurkkimassa vanhoja kuulumisia... Oon vähän huono blogien seuraaja.
    Mä sain tähän raskauteen keltaiset kuoret. Näyttäis olevan oikeasti lastenneuvola-kortin kuoret nuo ainakin, taitaa olla Muksun sponssikamaa.
    Ja saahan niitä ostamalla/tekemällä vaikka minkälaisia.

    VastaaPoista